Forskning i brug af lægemidler (bog)

Ny fagbog om forskning i lægemiddelanvendelse 

Forlaget Wiley Blackwell har udgivet en ny gedigen fagbog om forskning i den tværfaglige disciplin, forskning i anvendelse af lægemidler. Bogenst titel er: “Drug Utilization Research – Methods and Applications”.

Af de ca. 100 forfattere og redaktører fra hele verden er ti danske farmaceuter, kliniske farmakologer og andre forskere. Bogen giver et stort overblik over forsknings-områder og metoder, og opfordrer fremtidens forskere i lægemiddelanvendelse til at sætte endnu mere fokus på patienten både som partner i – og objekt – for forskningen.

Læs min omtale af bogen i Pharma nr. 8, her:
https://www.yumpu.com/da/document/view/55976887/pharma-nr-8-2016 (gå til side 31-32)

Marianne Møller
Medicinsk-dialog.dk

Marianne Møller