Konference-oplæg og omtale i Svensk Farmaci

I efteråret 2021 deltog Marianne Møller med et mundtligt oplæg om sine PhD. resultater på den svenske konference, Pharmaceutical Care in the Outpatient Setting, arrangeret af svenske forskere og kliniske farmaceuter fra Kalmar Region og Göteborg Universitet. Oplægget “The role of medicines information in long-term medication courses – Impact on patient safety and quality” medførte interesse for en workshop om patient information og patient-typer, som Marianne har beskæftiget sig med under sit Ph.D. forløb på Syddansk Universitet. Denne workshop blev afholdt i november 2021 med titlen “One size doesn’t fit every patient – but maybe every fourth?” Endnu engang arrangeret sammen med de svenske forskere og kliniske farmaceuter.

Den svenske konference blev siden omtalt i Tidsskriftet “Svensk Farmaci” med følgende artikel om, hvordan farmaceuter kan bidrage til en patientcentreret tilgang i sundhedsvæsenet (“Patientens perspektiv lika viktigt som vår kunskap”). Læs artiklen her:

“Patientens perspektiv lika viktigt som vår kunskap”